Fortfarande sjuk..

Nu har jag vart hemma i två dagar för jag är sjuk. har knappt vart uppe ur sängen.. Jag är förkyld, och min boll i halsen har svullnat upp jätte mycket.. sen har jag jätte ont i hela kroppen och jag är yr så  det känns som jag ska svimma om jag står upp för länge. Nu bannemej måste jag bli frisk så jag kan gå tillbaka till skolan och fortsätta jobba så jag inte kommer efter.. men så som det ser ut nu kommer jag inte till skolan på hela denhär veckan, men vi får hoppas på en förbättring!

ORKAR INTE!

Jag är otroligt sjuk så jag orkar inte skriva någe..

Stackarn'

Natto - jag hoppas allt går bra för dig, är lite smått orolig för dig också.. har inte fått höra från dig vad som hände med ditt knä.. älskar dig och önskar dig lycka till <333


Sjukhuset

Igår åkte jag och min syster (älskar dig!) in till sjukan akut för att kolla upp min boll i halsen, plus att den hade svullnat upp. så det tog fyra låånga timmar, allefall så tog dom blodprover och sånt för att kolla .. sen så idag så åkte vi in igen för att rönka ultraljud med dendär bollen, så såg typ inte läkaren vad det va så hon hämtade en annan, och jag fattade inte ett piss. Nu går jag asnervös och väntar på svar vad det kan vara..

Åhh no!

Jag var hos skolsyster idag, jag har typ som e boll i halsen som jag har haft jätte länge, men jag har aldrig kollat upp den.. Och idag gjorde jag det. så när jag och & Cribba gick upp til skolsyrran så började hon känna så sa hon bara: Du måste kolla upp denhär!

Jag måste börja äta medicin och skit för den, för att det va typ en farlig boll för den produserar fett mkt insulin lr va det va. fett skrämmande! det är bollen som gör att jag rasar i vikt och är stressad sa hon också.. fan att allt händer mig!

Mina lovers!

Tre helt underbara brudar

Liha, Sandra & natto

Passar på .

Passar på att slänga ut lite gamla bilder på alla, som jag hittade :P


Angelica & Jag typ förra året


Tjejerna


Jag, Elli och Liha

Listan, Agge, Cristian & jag målar.


Ojojoj herregud va länge sen dethär var!


Millan & Sandra vid sjön för någe år sen.


Jag när jag var lite tjockare:P


Alla tjejer i 6:an tror jag


Missy & Cribba


Cribba var bara barnet


Missy & jag när vi var små <33


My stäring

Skolans gång.

Idag var jag ute så mkt som möjligt, så kom Terese (en underbar fotograf!) till skolan och fotade oss lite, så jag fixar in bilderna så fort som möjligt! pussilussi

Vilket väder!

Gud va man blir glad av dethär vädret! Nu är våren på väg, som vi alla har väntat på . Men jag blir galen om vädret vänder och vi får tillbaka vårt gamla skitväder igen.. aja, får hoppas på det bästa. Idag ska jag vara med min Angelica
(tigerormen) och så får vi se vad vi hittar på, skulle träffa Oscar och co tror jag;) Man vill bara sätta sig ute i solen och känna vårens vindar! Och man blir på sånt bra humör också, precis vad jag behöver jusst nu.


Vi ses mina gullungar!<3

Usch!

Smakade keso idag i skolan, fyfan! de smakar bara gummi och de bara stuttsar runt i munnen!

så jävla grymma!

Heelt underbara filmer!

    

 

Sanningen

Hur kan man veta att vännerna stöttar en i alla val man gör? och att dom inte bara lämnar en i sticket om man gjorde ett val dom inte tycker om? Det behöver jag verkligen veta nu .


Me love Sandra

För tillfället sitter jag på gården med Sandra my baby, vi har precis kastat iväg snorungarna och erövrat datorerna:P 
Vi har legat sked och kollat på "vänner" jätte länge.. mysit haha. Klockan 5 ska jag hem för vi ska grilla med pappa idag (mumms!)

Cribba + Sissie

Just nu sitter jag i datasalen i skolan, och väntar på att jag och Cribba ska göra muntliga nationella i Engelska.. Önska mig lycka till.


Onsdag kväll

Nu har jag precis kommit hem, har vart ute med pappa och gjort lite saker. Snart ska jag äta sen tror jag det blir det vanliga, gården. hahah! Vill träffa mina tjejer! <3
 Vi ses alla älsklingar

Älskar er! Sandra,Natto,lisa,Liha <33

Jävla piss!

Idag så är jag så jävla förbannad! Inatt så drömde jag att när jag skulle vakna så hade alla på denna jord dött och jag var ensam kvar.. (läskig dröm) allefall så sen när jag vaknar och ska göra mig redo för en ny skoldag så börjar jag gå till skolan, men jag ser inte en enda jävel ute, inte en enda individ! så när jag kommer fram till skolan (8.20) så är det heeelt tomt i skolan och jag började tänka  " Shiit min dröm har blivit sann!" tills Utter (Min polare) kommer och säger att vi har sovmorgon och börjar tjugo i ett, TJUGO I ETT!!!

fan
va arg jag blev! jag gick till skolan typ 6 timmar innan skolan började!! och jag som typ sprang upp ur sängen och gjorde min klar på tre minuter för jag trodde jag kom försent. skit alltså!

FATTA NU

Ni som inte har hajjat än, jag har spräckt skärmen på min lur så jag kan INTE läsa sms, och för tillfället så har jag ingen mobil... Fattar ni nu?

Vilken skam!

Den här melodifestivalen var den sämsta någonsin! malena ernman som vann, hörde man inge äns vad hon sjöng. det var bara opera typ! Fyfan va dåligt.. var bara tvungen att komentera dethär .


Inför summer 09

Faasen va jag längtar till sommaren, tills man kan gå ut i bara en klänning utan att frysa och man behöver inte tänka på vilka skor som är vattentäta.. Men jag måste handla lite inför sommar också. Måste käpa lite nya frächa sommarskor också. Är sjukt galen i kilklackar!


LÄÄNGTAAAR



Gud va härligt med sommaren på gång. All sol, allt bad..

Helgen

Hejsan bloggen!
Jag har inte kunnat skriva någe i helgen, men ihelgen tog jag det bara lugnt och var med lite folk.. och sen så träffade jag min babe som kom till stockholm över helgen. Men aa.. jag har haft det skit kul i helgen men nu är man tillbaka till fucking skolan igen :/

Vi hörs älsklingar<3


Kommer alltid vara vi <3

Du är en sådan stor del av mitt hjärta, du får mig att orka sätta ner mina fötter på jorden igen när jag håller på flyga iväg. Du och jag för livet, visst vi har glidit ifrån varandra lite men det kmr vi ta igen för vi skulle aldrig offra våran vänskap för någon annan och det vet jag älskling! Du vet att du kan lita på mig till 2000% och jag kommer alltid ställa upp för dig.
När jag var ledsen så torkade du mina tårar, jag fick sådan stor tröst från dina ord. och när du inte fanns där så var ett stort svart hål innom mig, jag kunde inte lita på någon utom dig, jag kännde min ensam, men jag vet att hur vi än gör så kommer vi aldrig att släppa varandra, och hur långt du än är ifrån mig så är du endå närmast hjärtat!

Maria. Eriksson <3 Sandra. Karlsson = föralltid


Go to the gård!

När jag och My skulle åka skolbussen idag så stog vi och väntade på bussen och jag trodde att det skulle vara en stooor buss, men NEJ det var världens minsta sak på fyra hjul typ.. haaha fan va humor! Sen när vi åkte i den så gungade vi runt överallt, upp och ner, hit och dit, haha. Och BTW så var tjejen som körde en riktig bitch! Sen när vi var hemma hos My så åt vi sockerkaka och glass, muuums!

Nu sitter jag på gården, My och jag kom nyss hit. Det är helt dött här men dem öppnade bara för tio min sedan. Egentligen, vad gör man på gården? Jo, man är här för att alla ens vänner kommer hit. För det är så jäkla kallt ute och ingen orkar vara ute och trampa snö direkt.. Men aaja, bättre är ingenting. Nu ska jag kila, kan inte sitta här och vara osocial :P
vi hörs alla läsare!<3

Torsdag

Jusst nu sitter jag i skolan på lektion. slutar om typ en halvtimme och då ska jag vidare hem till My. idag har jag pratat med våran studievägledare och kommit fram till att jag ska välja följande gymmnasien

*Mekaniker
* Målare
* Svettsare
*Barn- o fritid
* Hantverks grej (vet inte vad det heter:P)

Men jag är inte klar med mina upplägg ännu, och jag ska snart tillbaka och sätta in alla i ordning. Imorgon har vi Nationella prov i engelska (!!) och det kommer gå käpp rätt åt helvete :P
Senare idag när vi kmr till my så ska typ hon käka och sen ska vi vänta på hennes (gulliga) mor som ska köra oss till Modevillan eftersom hon bor långt åt helvete ute i skogen :P Sen tror jag det blir gården lr kyrkan för vi ska kolla när våran polare sjunger. Aja, orkar inte skriva mer jusst nu..

Seeya <3


&&


Kofta: Lindex I think
Skor: Din sko
Skärp: H&M
Kjol: Lindex

Gårdagen

Igår blev det gården-kaffe precis efter skolam med tjejerna.


Njuter av kaffet.

Bada isvak

Idag var vi på hellasgården med klassen och skulle bada isvak, först hade jag egentligen inga större planer på att bada, men sen så tänkte jag "det är klart som fan att jag ska bada!" så jag gjorde det. Ingen av dem andra tjejerna gjorde det, för dem stog och filma och tog foto så jag kmr troligtvis lägga in bilder senare. Det var en riktig upplevelse så när vi kom in i bastun så ville jag bara göra om det!
Humor!












(Våran underbara kamraman är liha!)

vi hörs alla älsklingar<3

Nervrak

Nu är jag ett riktigt nervrak! jag och cribba satt och snacka lite i skolan med lärarna om talangjakten, och cribba sa att han bara ställer upp ifall att någe annan anmäler han, så efter lunchen fick vi till rastgården så skulle jag anmäla han och då sa Robin (Han som håller i det) att personen själv måste fylla i så då fick jag till Cribba med pappret och övertalade han .. men sen när han har lämnet in pappret till Robin så säger han "Sissie, jag skrev ditt namn också så vi ska sjunga tillsammans!"

Shiiit! Så nu ska vi sjunga på talangjakkten och det kmr gå åt helvete!

Måndag Kväll

Det var så jäkla kul igår på kvällen! Jag åkte till gården och träffade massa folk, sen kom Tony och Jocke så limmade jag och Jocke ihop oss med  nagellim på händerna, AJ!

Imorgon ska vi bada isvak med klassen, så jag skriver lite om det sen, och lägger in bilder såklart;)
Höres!<3

Love?

När vet man att man är kär? när det pirrar i magen eller när man blir glad av att tänka på personen?
Det finns en person som inte är i min närvaro, men den personen gör så jag känner mig trygg, gör så att jag kan ta min igenom allt svårt som händer. Är det kärlek? Eller bara tro? Denna person visste jag inte att jag kände såhär för innan jag verkligen kände efter. Jag visste inte att personen kan få min att känna såhär.. jag visste verkligen inte hur jag kände. Jag blev chockad själv när jag fick pirr i magen när jag skulle träffa den här personen. Men en sak vet jag, Jag älskar denna person så innerligt så jag kan förlita mig till den till 100% och det är inte många som jag litar på.

Älskar dig...


..

Orkar inte skriva ngt idag, är deppig

Orkar inte längre

Hur vet man att man är kär? hur vet man när saknaden efter en person håller på att ta över en? Hur vet man hur mycket till man orkar kämpa innan hoppet helt dör?? Vet någon dem frågorna så svara mig.... För två år sedan så hade jag ett helt underbart liv, underbara kompisar och en underbar pojkvän, men på bara två år så har allt vänt, det har hänt massa saker, mina närmaste är längst bort nu.. hur kan det bli så på så kort tid?? jag förstår inte. jag mådde jätte bra förut men nu vet jag inte längre.. allt är åt helvete. Vad ska jag göra? jag vet inte hur mycket jag orkar kämpa längre. Jag är en sån person som sättr mina vänners problem före mina egna, men det ska man inte göra det blir bara fel.. Om min kompis mår dåligt så skiter jag totalt i mina egna änslor och hur jag mår, och hjälper den, men det blir bara fel hur jag en gör.. Men sån person har jag alltid varit och kommer alltid att vara. Jag försöker vara stark och hjälpa min familj och mina vänner men själv så bryter jag ihop för jag bär på förmycket mörker.. för mycke dold sanning. Men jag vet inte längre.. hur ska jag göra för att få ut mig allt? Jag kan knappt lita på någon längre. Alla säger att dem ställer upp till hundra men sedan när jag behöver dem som mest så finns ingen där.. Jag talar från hjärtat nu och förhoppningsvis så förstår någon mig.. Jag ropar på hjälp.

Vill bara säga att jag älskar mina tjejer och Cribba. Ni betyder så mycket för mig. <333

Cry baby

nu är jag riktigt jäkla crybaby!

det började med att jag,Lisa och massa andra folk var hemma hos benne(Lisas kille) och så hade vi kul och sånt men senare typ vid kl:4 så ville dem flesta gå och lägga  sig (jämt när man sover hos benne är man vaken till minst 4). Så sov jag brevid månsson och jocke på golvet så somnade alla utom vi för vi låg och pratade. sen klockan typ 6 på morgonen så fick Månsson & Jocke för sig att gå ut och röka så jag följde med dem, alltid kul med sällskap tänkte jag. 

MEN sen  när vi kommer in och ska lägga os på våra platser så tar jag upp min mobil oc ska sätta på musik, så ser jag att skärmen är total krossad!!! Vet inte hur detta skedde, men jag blev arg som fan.. har inga pengar att köpa ny för tillfället heller! och behöver en nu.... skitsamma, när jag kom hem så upptäckte jag hur jäääkla ont jag hade i  kroppen från att jag sov på golvet!! haha. men kanske ska dra förbi benne och få låna en mobil av Jocke, (Tack sweety!)

Vi hörs alla söta små varelser!! <333

Humor!

Hahaha, igår (Torsdag) så va alla på v-malm gården och så va det fett rörigt där och typ gårdsledarna fick stänga caffet, och alla sprang runt och va allmänt störda. sen så kom någe fältledare och började argumentera om vrf dom skulle slänga ut oss. och vi stog där i säkert en timme och bråkade, sen så blev cristian,listan och jag utslängda och hemkörda.. fan va humor!! hahaha  

Är bara tvungen ...

Är bara tvungen att ta upp detta. Jag sitter i skolan och gör ett arbete om bilar som har utvecklas/utvecklas med tiden. Så när jag skulle gå in på en sida och läsa på lite, så ser jag en lag dom ska sätta upp om sju år. och gissa vad det är för idiotisk lag?! Att det ska vara förbjudet att åkå bensindrivna bilar, tilloch med köpa bilarna!! Hur fasen ska världen ta sig fram? jag läste upp dethär för Liha och My, så Liha skriver också om dethär problemet.

Men jag blev bara så chockad att bara för att vissa släpper ut "för mycket koldioxid" så ska alla vi andra som precis blivit vuxna drabbas av det?!! hu tänker man? Och i Norge kmr det bli helt förbjudet att åka bensindrivna bilar. Visst, nu tänker ni "Vrf inte bara tanka etanol?" men då kan jag säga att jag tänker inte ta konsikvenserna för det som dagens samhälle står för. Sen när dem kommer dö, så får deras barn-barnbarn ta smällen? heerregud...



Ska vi sluta dom denhär?

Idoler

       

Den 5 mars tvåtusennio

Jag är såå himla stolt över min vän (Cribba) som har tagit tag i skolan. Han har börjat höga sina betyg och jag är jätte stolt över han!! Han och Natto är dom som jag verkligen är stolta över. Love U Gaays!! ♥

 

Coffe

Jag och Cribba dricker Kaffe på gården varje dag! och jag betalar haha ;) Så underbart gott! <33








Besök mina vänners bloggar!:
Natto : Natlikarlsson.blogg.se
Cribba: Cribbie.blogg.se
Liha: Fridhalindholm.blogg.se
My: Mystaring.blogg.se
Lisa: lisakahuva.blogg.se

Tröööööööött

Idag orkar jag inte skriva, är trött. kanske senare. Seeya


My och jag . Onsdag Kväll

<3


Belle shoes!

TÄNK EFTER !

Varför börjar man med droger? Vad är det som lockar en människa till att testa? Och hur ska kompisar reagera när dem vet att en nära vän håller på? vad ska dom göra? hur ska man få någon att lyssna på vad man säger? Det finns mycket frågor omkring skiten, men varför börjar man ens? om man är tex på en fest och någon frågar "ska du ha lite?" och man tar då anser jag att man är så himla svag för att man inte kan säga nej, att man viker sig så hårt att tillochmed börja med droger det anser jag vara svagt. Alla knarkare kommer med bortförklaringar, men grejen är den att det finns ingen förklaring till varför man börjar med sån skit! Jag tkr sååå jäkla synd om dem personerna som är så himla svaga så dom inte kan säga nej.

Jag kan absolut inte mycket fakta om droger, och när en nära vän till mig berättade för mig hur det är att vara hög, då blev jag "skrämd" på ngt sätt, det värkar inte roligt för 5 öre. Och det värsta var när jag fick veta att en nära till mig höll på, mitt hjärta krossades.. för en knarkare kan säga 10000 ggr att dom slutat men grejen är den att man kan absolut inte lita på en person som tar droger.

Jag hatar droger!


En vanlig skoldag

Cribba (Cribbie.blogg.se) hade en kamra idag i skolan, så han gick och fotade precis allt!



Jag dricker kaffe på lektionen


jag vetefan vad jag gör


min tiiiger <3


Liha aaaarg.


Jag på rast

Klasspolare


Jag och my<3

The camra maan 




     

Tröja: Gina tricot
Benvärmare: HM
Skor: Din sko


Syster <3

Min syster ! Älskar dig, vi har våra bråk men dom är inte värd våran fina vänskap som vi har byggt upp.
Du är så underbar. Du kan lita på mig till 100% och det lovar jag! jag hjälper dig med vad som helst gumman! Rockabillys never Dies <3
    My Hjärta Sissie  Föralltid    


TATTTOOO

Hejsan bloggen.

Nu är det lika sagt, som gjort! nu har jag gjort min första tattuering! :) fasen va spännande. Det gjorde ont, men inte lika ont som jag förväntat mig. Samalagt tog det 39 minuter. jag gjorde mitt sjärntecken vid visten, blev super bra :)
Så här blev det:
       

Råd till folk som ska tatuera sig;
*
Va bara avslappnad, om du spänner dig kan tatton bli fel och det gör ondare.
* De ställen som det är ben, gör mycket ondare så du ska du kunna tåla mkt.
*Om du tror att det inte kommer blöda har du fel.
* Om du redan har gjort din tatto, se till att tvätta mkt, och riv inte bort skorporna som bildas.
* Om det kliar, klia inte då för då kan hela tattueringen bli knasig.

Gamla bilder <3

    

RSS 2.0