Minnen Med sommarn


Fredag .

Idag är det fredag och bara två dagar kvar på lovet (fyfan) jag har typ inte gjort någe speciellt på lovet,bara slappat hahha ;) men just nu sitter jag på gården med My Baby Lisa och väntar på benne och dom. efter gården (Stänger kl 12) så ska alla hem till Benne och sova där. haah det gjorde vi igår också det var skiiiiit kul, vi somnade typ halv 6. det var Jag Lisa Månsson och Flink som sov där. Jackie och alla dom drog hem..

Hejdå bloggen! hörs av snart <3

Sissies och Lisas dag <3

Hah jag måste bara berätta om vad jag och Lisa (Mitt hjärta) gjorde idag! Först så åkte jag,Cristian, Benne, Lisa och Månsson till coop forum och skulle köpa mat för vi skulle sen till Benne .. Men när vi väl kom in på coop så sprang killarna ifrån min och lisa hela tiden och vi lekte kurregömma, (Det var superduper kul Lisa) men sen fick jag världens bästa ide någonsin! jag Sa till Lisa att vi skulle ropa på dom i högtalarna i affären! och Lisa gick med på det om jag pratade med tjejen i kassan och det var okej. Så sedan när jag hade gjort de så ropade dom ut : Sissie & Lisa har tappat bort sin morbror Benjamin, Var snäll och möt dom vid mjölken" hahahaha fan va jag och lisa la oss och garvade, har aldrig hört lisa skratta så mycket!! Benne som jag sa var våran morbror är egentligen Lisas kille! haahah .. så fick jag ett sms av cristian efter utropet och det stog "ha ha"

Sen skulle jag och lisa köpa tuggumi men det gick åt helvete för mig del, för jag stoppade in en krona med fick inget så började jag typ slå maskinen och allt med inget kom, haaha va lisa skrattade!!

(Lisa älskar dig Geleklump, ställer upp för dig till 100% och det vet du mycket väl. Jäklar vad våran humor är bäst!)


Veckans kändis

Eva Longoria, får äran att vara veckans kändis som bär upp kläderna på röda mattan bäst. Hon vet hur man bär något enkelt men får det att så så glamoröst ut. Grattis Eva!


rosa bandet!

Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen bland kvinnor.



Man kan köpa det rosa bandet för att stöda forskning om bröstcancer. Så gör varlden en tjänst, vi räddar faktiskt liv!


Sportlov

Hejsan bloggen!
Idag, Tisdag, gick jag upp till handen c med min syrra och köpte hårfärg :) sen när jag gick hem så färgade jag, resultatet blev bra. typ cholkadbrunt med lite ljusare slingor.. super fint!

Det är såå himla skönt med lov, right?! sova hela dagarna är typ det jag gör hahaah ;D och idag är det fettis-dagen också! tänk, att just ni så äter 5 miljoner semlor, helt jäkla otroligt!

Men just so you know, så kommer jag inte ha tid att skriva så mycket dom närmasta dagarna för jag håller på packa. Men jag ska göra mitt bästa! puss på er<3  

Seg söndag ..

Idag har det vart en deprimerande dag. Jag vaknade typ sen så gick jag till Annelie och så var Amie där.. så vi var där typ en stund men sen kom Annelies lillesyrra och ville "leka" med oss i snön, så vi pallade oss ut och åkte pulka i haningevallen.. Sen så när jag hade satt mig på snön ovanför backen och skulle vila, så kommer min (älskade) vän Amie med världens jävla snöboll o handen och mular mig som fan, men såklart gör jag tillbaka. Men ist för att mula varande så hittade vi vårt mobboffer (Emeli) som vi mulade så JÄKLA mycket asså! ;D

Efter det så skulle vi följa med Amie till T-Centralen för hon skulle tillbaka till sitt hem (Hon sitter på behandlingshem) Och det var så hiiiimla deprimerande och sitta där och vänta på hennes tåg, det var verkligen  som en film-scen när någon ska åka och typ alla lägger sig på marken och bölar! haah.. nejmen det var synd att hon åkte för hon är en så himla skön tjej! Men aja, shit happens.. men hon kommer troligtvis tillbaka på onsdag som tur : )
Hare bra allt folk!!<3  


Lördag

Hej alla mina älsklingar! allt bra? för mig rullar allt på bra :) Idag har jag typ inte gjort ett skit, utom att typ åkt till mamma (är hos pappa denna vecka) och så träffat min syster där, hjälpte henne att skaffa blogg och hon blev besatt av den på en gång! hon vägrade flytta från datan! (Men syrran,det är lugnt jag älskar dig ändå) hon heter:Sweetytesss.blogg.se om ni vill kolla in henne, men tare lugnt för hon har pojkvän hahaha ;D aa.. då har jag inte mycket mer att säga.. jo föresten! detdär om tatueringen, jag har pratat med pappa  och det verkar lugnt för han så jag ska tatuera mig nu men vetefan om jag ska sätta en i nacken eller på smalbenet längst ner vid knölen.. (Ni som är nya läsare kanske inte förstår, men jag ska snart tatuera in mitt sjärntecken, jungfru)
Vi hörs alla mina sötnosar!! puss <33


Ni som inte har koll, dethär är jungfru sjärntecknet

Tattoo!

Åååh va glad jag är! ska tatuera mig så fort jag får pengar. ska tatuera in mitt sjärntecken(jungfru) <33
såå jävla spännande.. men nu har inte jag mer tid att skriva, ska dra. vi hörs alla pussgurkor!!  

Varför behandlas inte tjejer och killar lika?

Så himla trött på att alla ser kvinnor som det svagaste könet! det är vi verkligen inte. Vi tjejer kan slåss lika bra som killar och vi kan vara lika bra på fotboll som dem också. Och sen det här med hur killar "stämplar" tjejerna, att om vi har sex med någon (one night stand) så stämplas vi som horor, slampor, madrass m.m.. medans killar får "status" som pimp  eller liknande.. Killar tycker det är nertryckande att bli kallade player eller liknande, men herreguud! det är ingen om man jämför med vad tjejer kallas för. Och om tjejer är otrogna mot sina killar så blir det värsta grejen och man är plötsligt hora?! men om killar är otrogna så är det plötsligt "ingen stor sak, kom över det". Ursäkta men jag tycker det är ren skit att bara för man är kvinna så kan man inte göra lika mycket som killar, är det bara jag som känner såhär? Nu är det dags att visa för världen att vi är minst lika bra, brudar!
(Detta är inget illa mot killar, Utan dem så skulle vi aldrig leva, Right!?)



Dom har sina speciella dagar ...


Natto  & Lisa, 2 av dom finaste personerna på denna jord!


Liha, du är inte normal men vi älskar dig ändå!


Aaaa... vad säger man?

Skoldag

                

Idag klarade jag matteprovet, fasen va stolt jag är! Sen har jag hjälpt min kompis i skolan, så han höjer sina betyg. Och jag är faktiskt skit stolt över han för han har redan börjat få bättre betyg (han har IG i kärnämnena) och det är ju superbra! :)  

P.s : Ni får gärna ge förslag om vad jag ska skriva om och vad ni vill läsa. skulle vara stor hjälp. puss på er alla där ute!

Gina

Det funkar alltid med en fin högmidjeskjol!


Åååh skoor!

Jaa, jag vet att jag är heeelt skogalen och har över 23 par skor men jag mååste bara ha dessa skor från din sko! Så himla fina .


Tisdag

Hej alla mina sötnosar!
Hur mår ni? Jag mår bara bra. tänkte uppgradera er om lite som hänt idag. Först försov jag mig (som vanligt) men inte så länge som tur var.. sen stack jag till plúgget och hade bild, och efter det så skulle klassen på nån jäkla "guide-tur" i fredrikaskolan och fredrikskolan bara för att kolla lite var som händer (Vi håller på välja gymnasie). och guuuud va det var pinsamt att gå med min klass där, retardklass asså! men som tur var så har jag en massa polare i båda skolorna så jag umgicks med dom ist:)

Efter det så skulle jag och en polare (bästa killkompisen) ut och åka bil på drevansjön, det är ju is där nu och det gjorde vi igår också. Faaaasen va kul det är, men det är lite pirr i magen eftersom man vet att man är ute på en sjö och åker. Men jag skippade det, för att åka och fixa massa saker istället.. neej, nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer då jag ska ut och träffa lite vänner. 

Vill hälsa till Natto; FAN va stolt jag är över dig gumman, att du har fixat upp dig i skolan, du kommer verkligen få din framtid precis som du vill ha den. fortsätt så!!! älskar dig super mkt! <3


Krönika

Varför förstår inte unga tjejer att de duger som dem är?

Jag är så fruktansvärt trött på att unga tjejer ständigt gör om sig efter bilder, och bantar ner sig så dem ska bli lika smala som Paris Hilton. Jag förstår faktiskt inte varför det är så nödvändigt att vara vackrast i världen, jag tycker att vi borde acceptera de kropparnavi föddes med. Det skulle vara värre att föddas utan ett ben än en liten leverfläck vid näsan. Jag satt på bussen en gång, och bakom mig satt tre tjejer och pratade om att dem skulle vilja se ut som Natacha Peyre och att dem ville banta och plastikoperera sig, jag vände mig om och bakom mig satt tre jättesöta tjejer som de inte alls var något fel på. Så väljer dem att göra om sig till en kändis?!


Jag tycker det är en helt annan sak om vi bara färgar håret lite ljusare eller något liknande, för självklart vill alla se bra ut men jag tycker det har gått för långt när alla börjar bli besatta av att se bra ut, och när dem tar till med operationer och börjar banta ner sig så mycket så dem bara har ben kvar. Det är inte snyggt!!


Sedan när dem kollar på bilder av kända personer och säger att dem vill se ut så och ska börja ta efter. Dem förstår inte att bilderna är redigerade och det finns inte en chans i världen att personerna på bilderna har lika perfekt utseende som det ser ut. Allt är bara fake, fake och fake! Det jag vill berätta med den här krönikan är att alla duger som de är, det finns faktiskt folk som älskar dom ändå, vare sig man har en leverfläck på rumpan eller inte. Så snälla, nöj er med ert utseende för det finns värre saker än att ha lite fett på rumpan. Och jag blir galen på alla program där det sitter läkare som säger att det "inte finns någon utväg än att operera om sig" jag menar det finns många andra val än att göra det. Och folk som sitter och noppar ögonbrynen tre timmar varannan dag för att man vägrar gå ut om ett hårstrå är utanför. Det är så onödigt att sitta hemma och göra om sig istället för att vara ute och ha kul.

(Denhär krönikan skrev jag i skolan inför nationella proven och fick MVG. Kommentera gärna så jag vet vad ni tkr)

Tråkig skoldag

STEG 1
Namn: Maria Friberg Eriksson
Födelsedatum: 25 Augusti

Ögonfärg: Blå-grön typ
Hårfärg: Brun men slingor

Längd: ca 168 cm
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Vänster
Stjärntecken: Jungfru
Kär: ...

STEG 2
Skor som du bar idag: Vita
Rädsla: Mörkrädd
Målsättning: Klara skolan

STEG 3
Första tanke när du vaknade: shiiit, jag kommer försent till plgget!!!
Sista tanke innan du somnade: har inte somnat än :P

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Inget av dom
BurgerKing eller McDonalds: Burgerking
Adidas eller Nike: Adidas
Choklad eller Vanilj: Choklad


STEG 5
Svär du: Ja
Sjunger du: Ja, i duschen kanske lite
Duschar du varje dag: jaaa oftast

Gillar du skolan: Nej  
Tror du på dig själv: Ofta
Kommer du överens med din mamma: absoluuut
Kommer du överens med din pappa:Oftast


STEG 6
Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol: Ja
Rökt: Ja
Shoppat: Ja
Bakat: Ja

Stulit något: nej

STEG 7
Har du någonsin....
Däckat eller varit jättefull: Ja
Blivit kallad hora: Ja
Blivit nerslagen: räknas att någon drar i håret? hahaha!


STEG 8
I framtiden...
Namn på barn: flicka:Marileey
Hur vill du dö: När jag sover

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: vete fan .
Antal piercings: Öron,navel,näsa och läppen men den är uttagen.
Antal tatueringar: snart kommer de ;)
Hur många gånger har du varit med i tidningen: 5 men det handlade inte bara om mig.


Vad gör man en tråååkig söndag då?

Jaa ni, Vad gör man en tråkig söndag som denna då? Själv sitter jag här och skriver och dricker kaffe, muumms! jag är verkligen en kaffe-människa.
Idag har jag typ inte gjort ett skit. Jag sov hos min polare så jag vaknade där (ganska uppenbart!) men det var där min dag började. Jag, Natto och Sandra hade sovit hemma hos Sandra och jag gick sova ensam i ett sum för dom är CP och ville sova tillsammans (jag är mörkrädd! ahah) men allefall, sen när jag vaknade så hade dom redan gått upp och lagt sig i soffan för att glo på TV, så jag la mig där jag också, heeelt död. Sen Ringde en polare och jag följde med henne och en annan kompis in till stan för en av dom skulle köpa löshår. Men såklart hittar vi inte dendär jävla affären inne i stan så vi virrade runt där inne i säkert 3 timmar, skit jobbigt! och det blev bara värre när vi hittade affären för då va affären FUCKING STÄNGD!! Jag hade inte ätit på hela dagen heller så jag höll på svimma. Men så åkte vi tillbara till sågen, hem till en av tjejerna och bara låg i soffan och glodde på TV. sen åkte jag hem och nu sitter jag här och funderar på att bli blond igen (Jag är det egentligen) men när man ska färga blir det så jävla slitet och de pallar jag inte.. men jag får se hur jag gör.. För tillfället har jag inte mycket mer att säga men vi hörs alla ! Puss på er <3

 


Alla Hjärtans dag

Nu sitter jag hemma hos Angelica på tjejmiddagen, med ett glas bål i handen. Jag och Natto kom hit för ungefär två timmar sedan, så vi har hunnit äta och så.kul är det! Snart kommer det andra folk (Killar) hit. som tur är det killar ;P (hhaha) Jag har hela magen full med mat, så måste snart lägga mig i soffan och vila, haha. Månsson och Flink är på väg hit, men det enda villkoret att dom fick komma va att vi skulle få sminka dom, och dom är som dom är så dom gick med på det utan problem. haha . Men nu ska jag dra och vara lite social med dom andra, kan inte sitta och häcka vid datorn på en tjejmiddag juuu! var bara tvungen att berätta lite.
Men vi hörs alla! Glad alla hjärtans dag! <3









(Killarna som blev sminkade, var bara tvungen att visa. Sorry killar! )

Älskar er, vänner!

Det finns folk som är underbara, men jag har hittat dom underbaraste! Nu har jag och många av mina polare hängt ihop i snart tre år (tror jag) men det är några av dom som jag känt sen barnsbent. Och jag kan säga, utan domhära personerna skulle jag aldrig klarat allt som jag har gjort, så jag är skyldig dom ett stort tack! (Cristian ska känna sig hedrad, han är den enda killen jag litar på.) Här nedan är lite bilder på dom.. 
                                                                                     
   Sandra, känt varanda i 11 år nu. min livsglädje och min allra bästa vän<3              
                                                                                     
             Förra vintern, Liha,Jag,Sandra & Lisa<3

                                                                            
                   Jag & Angelica. hon bär mitt hjärta! hon är lite retard ibland, men var gör man? :P  
                                                               
                                                                                        Missy,Liha,Jag och Sandra . Gamla tider <3
                                                         
         Åååhh! Jag kommer ihåg dethär fotot. det var det sista sommardoppet. 
          Det var helt underbart!                                                      
            Cristian, Jag, Ronny, Natto, Oscar, Chirbba, Jackie<3
                                        
                                                  
En sådan stor del av mitt hjärta, Lisa <3
              OBS! (Alla är inte med just för tillfället, har inte bilder på alla. men älskar er också;P )

 

Lite om mig.

Kallas sissie, Heter Maria. Och bara så ni vet så är det skitjobbigt om ni börjar komentera dåliga saker om mina inlägg, då är det lika bra att hålla käften. Mina intressen är Raggarmusik,Raggarbilar & allt som berör 50-talet.. Och jag har precis skaffat blogg, så den är för tillfället inte så fin, men jag jobbar på det. och för tillfället har jag inte mycket mer att säga, ska snart iväg på tjejmiddag så måste börja fixa mig. Hörs!                                                 
                                                                                      

David Fyllde 18 år!

I helgen var jag, Lina,Angelica, oscar och cristian hos David på fest, han fyllde 18 år. Grattis! de Var skit kul men det var 68 personer i hans lägenhet, men tur var att han hade 2 våningar (Hahah) Men det blev inte så mycket kaos som jag trodde ;)

RSS 2.0